Izvor: Happy BSC Portal/Alo.rs
08.11.2023 u 09:12
0

SIN SEKIROM NAPAO RODITELJE: Krvava porodična drama kod Paraćina, otac u komi

U porodičnoj kući u selu Svojnovo kod Paraćina jutros je sin u trenutku nervnog rastrostva sekirom napao oca i majku i teško ih povredio.

Kako Informer nezvanično saznaje sin je oca udario sekirom u glavu i nesrećni čovek je komi, dok je majka zadobila više posekotina na licu. U policiji kažu da je napadu sina na roditelje prethodila svađa, ali za sada nije poznato oko čega su se posvađali.

UHAPŠEN DILER KOJI JE POVREDIO TROJICU POLICAJACA : Hteo da izbegne hapšenje, pa se zabio u službeno vozilo, kod njega nađeno 3,6 kila marihuane i 3.000 evra

Teško povređeni otac je transportovan u bolnicu i prema privm informacijama on je u komi i lekari se bore da mu spasu život. Meštani Svojnova kažu da je sin koji je napao roditelje psihički bolesnik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter