Izvor: kurir.rs
03.06.2020 u 18:38
0

SMRT LAĐARA POTRESLA SRBIJU: Marko je pozvao suprugu i rekao da se vraća na brod, a onda je usledila agonija!

Lađar Marko Paležević (22) iz okoline Šapca, za kojim se tragalo od 29. maja kada je nestao u Novom Sadu, pronađen je mrtav bez vidljivih povreda po telu juče popodne na obali kanala DTD u Novom Sadu.

Telo tragično preminulog mladića prebačeno je na Institut za sudsku medicinu gde se obavlja obdukcija. Njegov rođeni brat Danijel kaže da porodica još ne zna uzrok ove tragedije.

– Pronađen je mrtav u vodi… da li ga je neko ubio i tu ostavio ili se sam utopio to još ne znamo. Naš brat Marko je prepoznao telo i identifikovao ga oko 17.30 sati. Obdukcija je još u toku – rekao je Danijel za svog mlađeg brata koga su kod kuće čekali supruga i dvoje dece.

Marko je nestao nakon što je brod „Apatin 1“ na kom je radio kao konobar stigao iz Kostolca u Novi Sad kobnog dana oko 16 sati. Sat vremena kasnije Marko je sa kolegom izašao s broda da kupe hranu i sve što im treba.

PROČITAJTE I OVO

Predsednik Srbije u obilasku radova na izgradnji puta na Pešteru poručio: Gradićemo još puteva, sve će vam biti blizu! (VIDEO)

IZGLASANA NOVA VLADA U PRIŠTINI: Hoti novi premijer tzv. Kosova!

I TO SMO DOČEKALI! DR KON obelodanio: Vreme je da se UKINU uvedene mere!

Od 1. jula SKUPLJE GORIVO:Počinju da važe nove uvećane akcize na gorivo!

VUČIĆ ODGOVORIO NA ZVIŽDUKE U NOVOM PAZARU! Evo šta im je poručio!

Nakon kupovine, mladićev kolega se vratio na brod između 20 i 21 čas, a Marko je otišao u kafanu. Kako su ispričali svedoci, mladić je u kafani bio satima, dosta je popio i uglavnom je bio sam. U jednom trenutku za njegov sto seo je jedan muškarac, zajedno su popili nekoliko pića, a onda je muškarac otišao.

Marko je oko 20 sati poslednji put komunicirao sa bratom, a oko 23.35 preko Vibera je pričao sa suprugom. Kako je ispričala rekao joj je da se vraća na brod. Marka su poslednji put snimile sigurnosne kamere sa pumpe, i policija je vodila da je nestao negde između ponoći i 1 sata ujutro 29. maja. Njegovo telo pronađeno je juče u 13.30 sati u plićaku kanala DTD na levoj obali kanala, bliže Santandrejskom mostu.

– Za neki dan Marko bi došao kući. Mesec dana radi, mesec odmara – dodao je Danijel. On je ispričao da Marko nije imao problema koji bi ga naveli da namerno uradi nešto nepredviđeno i opasno…

Iz policije nezvanično saznajemo da su telo mladića pronašli policajci koji su tragali za njim.

– Na telu nije bilo nikakvih spoljašnjih vidljivih povreda, ali je ipak poslato na obdukciji posle koje ćemo znati više detalja o tome šta se zapravo dogodilo. Za sada nema indicija da je ubijen – rekli su nezvanično iz policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter