Izvor:
05.09.2019 u 10:48
0

SNAŽNA EKSLOZIJA U FABRICI: 23 osobe poginule, 14 povređeno! (VIDEO)

U snažnoj eksploziji u fabrici petardi 23 osobe su poginule, a 14 je povređeno u sredu na severu Indije, saopštila je policija.

Eksplozija koja se dogodila u Gurdaspuru, u indijskoj saveznoj državi Punjabu, bila je toliko snažna da je srušila celu zgradu u kojoj su se izrađivale petarde.

Pokušavamo otkriti uzrok eksplozije. Policija, vatrogasci i druge hitne službe upravo su na mestu događaja i među ruševinama istražuju ima li još poginulih – rekao je u sredu inspektor i dodao da je eksplozija bila toliko jaka da je razbila prozore i srušila neke zidove na obližnjih zgradama.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter