Izvor: Kurir
13.10.2023 u 13:22
0

SNIMCI SA KAMERE ODALI VLASNIKA I INSTRUKTORA STRELJANE: Evo kako su obučavali DEČAKA-UBICU da puca i lagali istražitelje!

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv roditelja dečaka-ubice koji je 3. maja u OŠ Vladislav Ribnikar ubio 9 svojih vršnjaka i radnika obezbeđenja, ali i vlasnika i instruktora streljane jer su dali lažne iskaze!

Otac dečaka je, kako se to navodi u optužnici dečaka vodio u streljanu „Patrizan Practicar Shooting“ i u istrazi su saslušani vlasnik ove streljane, kao i instruktor.

Oni su tokom istrage govorili „da dečak nije dolazio kod njih u streljački klub, da ga nisu viđali, a da jesu, ne bi mu dozvolili da puca“.

Međutim istražitelji su tokom istrage došli do dokaza da su obojica lagala, te je protiv njih podignuta optužnica za krivično delo davanje lažnog iskaza.

– U streljani postoji video-nadzor, ali se snimci čuvaju tri nedelje, posle čega se brišu. Uprkos tome, istražitelji su uložili velike napore i uspeli su da „vrate“ određene fragmente sa obrisanih snimaka i tako su došli do snimaka na kojima se jasno vidi kako dečak-ubica puca. Na jednom snimku se jasno vidi kako mu vlasnik streljane drži ruke, odnosno „nišani“ u metu, dok mu instruktor drži kukove i noge u položaju za pucanje – objašnjava izvor.

Inače, kako smo već pisali, u optužnici se navodi da je otac godinu dana pre masakra vodio sina u streljanu, da ga je učio da puca u koncentrične krugove i siluete ljudi i učio ga kako da diše dok gađa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter