Izvor:
18.01.2018 u 18:20
0

SRBIJA U SUZAMA: Građani odaju poštu Oliveru Ivanoviću!

Ispred crkve na Novom groblju u Beogradu polako se okupljaju građani koji izražavaju saučešće porodici ubijenog Olivera Ivanovića.

Kovčeg sa telom Olivera Ivanovića je ispred kapele, a građani pale sveće, ostavljaju cveće i odaju poštu lideru GI "Sloboda, demokratija, pravda".

Saučešće primaju supruga Milena Ivanović, njegovi brat i sestra, kao i drugi članovi porodice.

Delegaciju Vlade Srbije na sahrani Olivera Ivanovića predvode premijerka Ana Brnabić i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

Od Ivanovića danas se oprostio i predsednik Kancelarije za saradnju sa Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić. On je članovima porodice izjavio saučešće ispred crkve na Novom groblju u Beogradu i položio venac ispred kovčega.

Među građanima koji izjavljuju saučešće je i generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović, ministri Rasim Ljajić i Nenad Popović, lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac sa stranačkim kolegama, lider PSG Saša Janković, glumci Tihomir Stanić, Branislav Lečić i dr.

Takođe, među prisutnima su advokat Toma Fila, predsednik KK "Crvne Zvezda" Nebojša Čović, advokat Božo Prelević …

Ivanović će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a prethodno će vladika raško-prizrenski Teodosije održati opelo.

Kovčeg sa telom Olivera Ivanovića dopremljen je u sredu uveče na beogradsko Novo groblje, nakon što su se u sredu tokom dana građani Kosovske Mitrovice oprostili od Ivanovića.

Ivanović je ubijen u utorak, ispred stranačkih prostorija.

tanjug.rs
Foto: tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter