Izvor:
12.01.2018 u 15:11
0

Srpski i turski autobus zaustavljeni u Nemačkoj: Dobili kaznu od 6.500 evra!

Četiri vozača su se smenjivala za volanom tokom više od 30 sati u autobusu koji je saobraćao na relaciji Srbija – Nemačka.

Tokom saobraćajne inspekcije na putu A5 u Darmstadu u Nemačkoj, policija je 9. januara proverila dva autobusa. U vozilu koje je saobraćalo na liniji Istanbul-Dortmund, bila su dva vozača. Oni su se smenjivali tokom vožnje iz Turske do Nemačke, piše echo-online.de.

Kako se ispostavilo, oni su duže od 45 sati vozili autobus, što je nezakonito. Osim toga, četiri vozača su se smenjivala za volanom tokom više od 30 sati u autobusu koji je saobraćao na relaciji Srbija – Nemačka.

POŠTOVANI PUTNICI, PREĐITE U DRUGI AUTOBUS

U oba slučaja, zakon dozvoljava maksimum od 21. sata vožnje. Policija je otkrila u međuvremenu da autobuska kompanija koja je saobraćala na liniji Srbija – Nemačka nema odobrenje za tu liniju. Putnicima je nadalje zabranjeno putovanje tim autobusom zbog dozvole koju komapnija nije imala. Putnici su potom iz Darmstada putovali drugom kompanijom.

Pošto su ozbiljni prekršaji u pitanju, vozačima je naplaćena kazna od 6.500 evra.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter