Izvor: kurir.rs
28.11.2023 u 08:09
0

STARLETE SVEDOCI U ZLOČINU BELIVUKOVOG KLANA: Bile u bašti na stadionu dok je mučen i zlostavljan mladić

Sudsko veće najavilo je da će za 14. decembar kao svedoke da pozove devojke koje su prema iskazu mladića koji je navodno silovan na stadionu Partizana bile u bašti restorana dok je on sedeo modar i pretučen, opisao ih je kao devojke "koje viđa na televiziji"

Pripadnici kriminalne grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koja je optužena za sedam ubistava, silovanje, otmice kao i trgovinu drogom i oružjem, pred Specijalnim sudom u Beogradu trebalo bi ponovo da se nađu sredinom decembra, za kada je veće zakazalo saslušanje čak pet svedoka, među kojima su i tri devojke!

Sudija Vinka Beraha saopštila je da su za 14. decembar pozvane Dunja V., Darija J. i Katarina M., a kako Kurir saznaje, reč je devojkama koje su bile gošće u bunkeru na stadionu Partizana, dok je nekoliko pripadnika zloglasnog klana zlostavljalo jedinu preživelu žrtvu jezivog mučenja I. S.

Podsetimo, I. S. je sredinom avgusta 2020. otet i nekoliko dana držan u prostorijama restorana na stadionu koji su koristili pripadnici grupe, gde je prema optužnici i silovan. Navodno, pripadnici kriminalne grupe sumnjali su da je žrtvu iz Požarevca neko poslao da prati i špijunira vođe grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, zbog čega su ga oteli, i prema optužnici vezali mu ruke lisicama, skinuli ga golog, tukli ga štapovima za bilijar, kojima su ga potom silovali.

– Te večeri, u prostorije su došle tri devojke, a optuženi Aleksa Šejić im je se obratio rečima „mi ćemo devojke da umesto da sv….o u vas, u I. S. – navodi se u pisanoj dokumentaciji protiv klana, šta se dogodilo pred tri devojke koje su najverovatnije mladića u bašti restorana videle pretučenog i izmučenog. Inače, tokom saslušanja u tužilaštvu, o tri devojke koje su pozvane da svedoče govorio je i mučeni mladić.

Ispitivanje

Mimi Oro i Tijana Ajfon bile u policiji T

okom istrage koju su tužilaštvo i policija vodili protiv Belivukovog klana, na informativnom razgovoru u policiji bile su i poznate starlete Milica Živanović, zvana Mimi Oro, kao i Tijana Maksinović, zvana Tijana Ajfon, zbog sumnje da su održavale kontakte sa pripadnicima kriminalne grupe. One međutim, za sada nisu predložene za svedoke. Inače, javnosti je poznato da je Tijana Ajfon bila u vezi sa optuženim Milovanom Tadićem, koji je još uvek u pritvoru. On je u međuvremenu, sa drugom devojkom dobio dete.

Drugo veče, došle su neke devojke, devojke koje mogu da vidim samo na televiziji. Mogu da kažem da su lepe i da su došle tu u restoran. Mene su onako isprebijanog u modricama doveli u baštu, ali sam sedeo za odvojenim stolom od njih. Jedna devojka je rekla „zašto bijete ovog dečka“, a Šejić je odgovio „zato što je cinkara, sada ćemo umesto da svr…o u vas devojke, da svr…o u njega“ – ispričao je navodno tokom saslušanja u tužilaštvu I. S. Inače, nastavak saslušanja ovog svedoka, sudsko veće zakazalo je za 12. decembar.

Podsetimo, njegovo ispitivanje, koje je zatvoreno za javnost, već je počelo pred sudom ali su advokati odbrane zatražili da on bude psihijatrisjki veštačen. Pošto su veštaci utvrdili da je sposoban da svedoči, ispitivanje će biti nastavljeno.

– Svedokinje koje će morati da odgovaraju na pitanja sudskog veća, tužilaštva, advokata ali i samih optuženih ukoliko ih budu imali, trebalo bi da kažu i koga su od optuženih kobne večeri videle u restoranu na stadionu Partizana u kom je prema optužnici, tri dana držan i mučen I. S. pre nego što su ga pustili i zapretili mu da nikome ne sme da kaže šta se dogodilo –

Ne propustite danas poklon iznenađenja! Uz to vas čeka dodatak Stars

Danas vas uz dnevne novine Kurir čeka POKLON IZNENAĐENJA. Možete izabrati: kašiku za pirinač, samolepljivu silikonsku kukicu, kašiku za sos, četku za pse, šrafciger, rajf, ljuštilicu, pepeljaru, štapiće za uši, osveživač prostora, otvarač za flaše, četkicu za premazivanje, rende, ašov, kašičicu, vadičep, držač za sapun, hvataljku za led, držač za kablove, mericu, sunđer, teflon traku i još mnogo toga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter