Izvor: alo sport
27.02.2024 u 08:18
0

STEFANOVE UBICE SE KRIJU U ŠTEK STANU: Boža Spasić tvrdi: Biće pronađeni za dva dana!

Potraga za ubicama mladog MMA borca Stefana Savića još uvek traje

Vasilije Gačević i Marko Daničić optuženi su za teško ubistvo. Policija traga za dva fudbalera, a tim povodom oglasio se Božidar Spasić bivš operativac SDB-a.

– Nije prvo ubistvo ovakve prirode na Dorćolu, to se smatra jednim od takozvanih baza mlađih ljudi. Ovaj slučaj ubistva našeg sportiste predstavlja užasan zločin, nož jeste hladno, ali ofanzivno oružje. Po nekim statistikama, na utakmicama poput derbija, svaki treći navijač nosi nož. Ovo ubistvo je interesantno zato što ima nagoveštaj da je svađa između napadača i žrtve bilo i ranije. Ovo je tragičan završetak jednog odnosa, a niko nije obratio pažnju da može da se završi kobno i to posebnu težinu daje ovom slučaju – rekao je Spasić

 

Nastavio je u istom ritmu.

– Jedino ako nisu otišli u inostranstvo, onda mora da se raspisuje crvena poternica, ali ja mislim da se kriju u nekom „štek“ stanu u Beogradu, mislim da će UKP trebati dan-dva da pronađu počinioce ovog zločina. Činjenica je da društvo nije spremno da se suoči sa činjenicom da imamo deo agresivne mlade populacije koja poteže nož – zaključio je Spasić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter