Izvor: stil
26.02.2024 u 22:33
0

SRBIN JE MRTVU MAJKU DRŽAO U STANU ZBOG PENZIJE: Njeno telo je trulilo u koferu 7 godina, a on joj radio bolesne stvari

S. P. (47) 2021. godine sakrio u kupatilo telo Z. P. (75), koja je preminula još 2014, zbog njene penzije, koju je nastavio da prima

Priča srpskog državljanina iz Pariza, frapirala je javnost kada se čula vest da je 7 godina držao u stanu svoju mrtvu maku i uradio joj bolesnu stvar, „spakovao“ je u kofer kao fetus i prekrio ceradom.

Kako navode francuski mediji, sve to je radio zbog penzije koju je primao na svoj račun.

UHAPŠENA ŽENA: Osumnjičena za pomaganje u ubistvu u Zemunu

Ono što je iznenadilo i policajce, S. P. se sam prijavio policiji i ispričao zašto je to rad- Srpski državljanin se sam predao policiji u utorak ujutru i do detalja ispričao svoj bizarni slučaj. Rekao je istražiteljima da je njegova majka preminula od raka 2014. i da se nije lečila od ove opake bolesti. Istakao je da je nesrećna žena umrla sama u stanu – prenose tamošnji mediji i dodaju:- Nakon njegove ispovesti, policija je ušla u stan u 20. pariskom okrugu i šokirala se prizorom koji je zatekla. 

Telo njegove majke pronađeno je u kupatilu, a njen sin se baš potrudio da zakamuflira nesrećnu ženu. Njeno telo namestio je u položaj fetusa i onako skupljeno stavio u kofer, koji je pokrio ceradom. Istražiteljima je navodno objasnio da se na ovaj morbidan čin odlučio radi finansijske koristi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter