Izvor:
14.12.2017 u 02:17
0

STRADALA DESET DANA POSLE SVADBE: Detalji užasne nesreće kod Loznice!

Daniela Popović (33) i njena majka Svetlana (54) stradale su u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Loznice, dok je Milorad Stepanić na mestu vozača teško povređen. U njoj se ugasio i život njenog nerođenog deteta.

Danas bi Daniela (33) i Vaso Popović simbolično obeležili prvih petnaest dana braka, ali nje nema. Pre dva dana, oko 15 sati, dok se sa ocem i majkom vraćala od svojih rođaka iz susednog sela, Donjeg Dobrića na putu ka Jadranskoj Lešnici, pokosio ih je džip. Daniela i njena majka Svetlana na mestu su ostale mrtve dok se za život oca u Beogradu bore lekari.

Čestitke za venčanje koje su do juče dobijali na Fejsbuku zamenile su bolne poruke kojima prijatelji i drugovi saučestvuju u njihovom bolu. Tako je i u porodičnom domu Stepanića u Joševi. U crnom odelu s kapom, ispod koje samo vire suzne oči, rukom odmahuje dečko koji bi mogao imati isto godina koliko i Daniela. Dejan, njen brat blizanac.

Pustite nas, molim vas, da odbolujemo – sve je što je mogao da izusti.

Svi meštani malog sela u Jadru danas oplakuju Danielu i njenu majku Svetlanu.

To je strašno što se desilo. Oni su moja familija. Ja još ne mogu da dođem sebi. Udario ih džipom neki iz Loznice. Milorad je vozio ženu i ćerku. On čovek ne pije, skoro je imao operaciju. To se desilo na putu u Donjem Dobriću. Bili su kod tetke. Ona slavi Nikoljdan pa su išli da vide tamo oko priprema, da malo pomognu i kad su se vraćali, taj sa džipom ih je pokosio – priča Radojko Ilić.

Pre petnaestak dana sa njima su se radovali, danas tuguju.

Pre petnaest dana Daniela je prešla da živi kod svog muža u Dobrić. Bila je trudna, treći mesec. Strašna tragedija. Oni su se vraćali od familije jer je neko od njih slavio rođendan. Išli su normalno putem i taj s džipom je naišao i umesto da ih propusti, pokupio ih je. Bukvalno ih je nabacio na svoj auto i gurao jer nije mogao da se zaustavi koliko brzo je išao. Na kraju je sleteo u kanal. Devojka koja je bila sa njim u džipu je ispala. Ali ni njoj ni vozaču nije ništa. Svi su dobro osim njih, Daniele i Svetlane, kojih danas nema – priča devojka iz prodavnice.

Ovo mirno mesto nikada nije potresla ovakva tragedija. Tri života su se ugasila, za jedan se bore lekari.

Za njega je bolje da ne preživi, verujte mi. Izgubio je ćerku, suprugu, unuku na putu… Ima kod kuće još dva sina, ali ovo je strašna tragedija – priča komšinica.

Daniela je radila u firmi za proizvodnju gajbica, na putu za Loznicu. Živeli su skromno i mirno. Tako će biti i upamćeni.

Kako je pisao, u "folksvagen polo", u kojem su bile dve žene i muškarac, svom silinom udario je džip "honda". Muškarac iz "honde" je odveden na alko-test.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter