Izvor:
19.04.2017 u 14:27
0

STRAŠNI DETALJI SAMOUBISTVA OCA DVOJE DECE: Radenko se ubio na ćerkin rođendan!

Radenko Mićić iz Tršića kod Zvornika pronađen je mrtav na svom imanju. Prvo je hteo da prekrati život u jezeru i, kada nije uspeo, pucao sebi u glavu

Radenko Mićić (39) iz Tršića kod Zvornika u BiH, otac dvoje dece, ubio se u ponedeljak hicem iz pištolja nedugo nakon što je preživeo sletanje automobilom u Zvorničko jezero, pišu Novosti.

U policiji sumnjaju da je Mićić prvo vozilom pokušao da se ubije i, kada u tome nije uspeo, vratio se kući, uzeo pištolj i otišao u pomoćni objekat, gde je sam sebi pucao u glavu.

Automobil "mercedes" juče je oko 6.55 sleteo u Zvorničko jezero u naselju Divič i u toj nezgodi niko nije nastradao. U vozilu su pronađeni dokumenti na ime Radenka Mićića i utvrđeno je da je "mercedes" njegovo vlasništvo. U međuvremenu, Mićić je pronađen mrtav u pomoćnom objektu pored svoje kuće i sve ukazuje na to da je izvršio samoubistvo – navode u PU Zvornik.

Vozilo je u 9.30 izvučeno iz jezera i u policiji pojašnjavaju da tokom uviđaja nisu pronađeni tragovi kočenja, zbog čega se i sumnja da je Mićić prvo vozilom pokušao da se ubije.

Istraga je u toku i prvi rezultati ukazuju na to da je Mićić prvo pokušao da sebi oduzme život tako što se vozilom zaleteo u jezero i, kada u tome nije uspeo, vratio se kući i ubio se iz pištolja. Ipak sve se detaljno proverava. Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini naložilo je sprovođenje istrage, dok je telo prevezeno na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti – navode u PU Zvornik.

Porodica pokojnog Radenka zanemela je od tuge i bola. Ni njima nije jasno šta se dogodilo i nadaju se da će im policijska istraga dati odgovore.

Samo Bog zna šta se tu dogodilo… On je rano ujutro došao kući i bio je sav mokar. Nakon toga se presvukao, posložio tu mokru odeću. Svi su mislili da je otišao da legne kako bi odspavao i odmorio se, ali su u jednom trenutku shvatili da je izašao u papučama, pa su otišli da ga potraže. Pronašli su ga na krevetu. Dozivali su ga: "Radenko, Radenko…" U prvi mah nisu ni shvatili da je mrtav, sve dok nisu uočili krv na glavi – kroz suze priča Radenkov stric Milan Mićić.

On kaže da nikome nije jasno zašto je Radenko digao ruku na sebe.

Radenko nije imao nikakvih problema. Bio je vredan i predan radnik i dobar otac. Svi smo u šoku i nije nam jasno zašto je to učinio – rekao je Mićić.

Milan Mićić kaže da su iza njegovog bratanca ostali sin i ćerka, kojoj je na dan očeve smrti bio rođendan.

Ništa nije ukazivalo na tragediju. Pa on je u ponedeljak išao u nabavku stvari za decu, jer je njegovoj ćerki juče bio rođendan. Eto umesto da se slavi, sada cela porodica tuguje – rekao je Mićić.

On kaže da nije poznat motiv zbog koga je Mićić odlučio da digne ruku na sebe i to će biti predmet dalje istrage.

Večernje Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter