Izvor: Blic
06.03.2024 u 08:40
0

STRAVIČAN SUDAR KOD NIŠA: Posle udesa vozilo sletelo sa puta, u nesreći troje povređenih

Četiri osobe, među kojima i dete (16), povređene su sinoć oko 23.40 časova u udesu koji se dogodio na auto-putu Niš-Beograd kod motela "Nais". U sudaru su učestvovala vozila "škoda" i "ford", a "ford" je posle udesa sleteo sa kolovoza i vozač i troje putnika u tom vozilu su povređena.

U Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu kazali su da je pacijentkinja S.S (49), zbog serijskog preloma rebara, hospitalizovana u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju, a pacijentu K.Š. (70) je nakon dijagnostike utvrđen prelom tri rebra, te je po nalogu grudnog hirurga hospitalizovan u Urgentnom centru u hirurškoj opservaciji, radi daljeg praćenja zdravstvenog stanja. 
Šesnaestogodišnji S.M. (16) je nakon pregleda neurohirurga i urednog nalaza upućen na Kliniku za dečiju hirurgiju i ortopediju, zbog lakših ortopedskih povreda. 
Muškarac S.I. (46) je pregledan, ali je ustanovljeno da je bez povreda i nakon uredne dijagnostike, otpušten je na kućno lečenje.  U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da je o nezgodi obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i da okolnosti pod kojima se nezgoda dogodila za sada nisu poznate. Saobraćaj na toj deonici auto-puta nije obustavljan.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter