Izvor:
10.01.2018 u 15:00
0

STRAVIČAN ZLOČIN KOD OBILIĆA: Rođaci pronašli beživotna tela, sumnja se da je reč o ubistvu i samoubistvu!

Supružnici G.M. (50) i B.M. (55) iz Babinog Mosta kod Obilića pronađeni su u ponedeljak uveče mrtvi u svojoj kući u ovom kosmetskom selu.

Njihovi rođaci su u jednoj od prostorija zatekli beživotna tela i slučaj prijavili Kosovskoj policiji. Prema prvim rezultatima istrage, B.M. je zadavio G.M., a zatim sebi presudio.

Inspektori i forenzičari su u utorak ujutru obavili uviđaj, a tela su prosleđena na obdukciju u Prištinu. Tek kada stignu rezultati, znaće se pouzdano ko je i kako počinio zločin.

– Sumnjamo da je reč o ubistvu i samoubistvu, jer je nesrećna žena pronađena u jednoj sobi sa tragovima davljenja konopcem. Telo muškarca je bilo u lokvi krvi u drugoj prostoriji. Verovatno je nesreći prethodila svađa supružnika pa je nesrećna žena htela da se skloni od nasilnika. Njen pokojni suprug ima ubodne rane po čitavom telu, – rekli su rođaci ove porodice koja je bila jedna od uglednijih u Babinom Mostu.

Rođaka koja je među prvima ušla u kuću nesrećnog bračnog para kaže da dok je živa neće zaboraviti stravičan prizor.

– Soba gde sam videla Branislava bila je sva u krvi. Zaledila sam se, – rekla je ona.

Inače, osoblje Hitne pomoći moglo je samo da konstatuje smrt supružnika, koji su važili za skladan i situiran bračni par.

G.M. je bila domaćica, a B.M. je radio nekada na kopovima u Obiliću, mada je, prema navodima medija, i dalje imao neka primanja. Troje dece, dve ćerke i sin, oformili su svoje porodice pri čemu je jedna kćerka udata u okolnom Miloševu, druga u Beogradu, a sin radi u Kosovskoj Mitrovici.

Članovi porodice nisu želeli da govore o ovoj tragediji.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter