Izvor:
12.10.2019 u 20:53
0

STRAVIČNE NEZGODE: Mladić doživeo saobraćajku pa sam otišao PSIHIJATRU, drugi vozač u Nišu teško povređen!

Tridesetogodišnji muškarac iz Velike Grabovnice sleteo je rano jutros sa starog grdeličkog puta u blizini leskovačke kvantaške pijace, udario u betonski zid i zadobio teške povrede, opasne po život, zbog čega je hitno prebačen u Klinički centar Niš.

On je vozio automobil marke BMW koji je u potpunosti smrskan. U Leskovcu se jutros desila još jedna slična saobraćajna nezgoda, kada je mladi vozač sleteo s puta automobilom.

Policija je uhapsila Ž. M. (1991) iz okoline Loznice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo jedan maloletnik, a dvojica su povređeni. D.

Srećom, u ovoj nezgodi on nije povređen, a nakon toga, kako je potvrđeno u Opštoj bolnici Leskovac, ovaj mladić, u vidno alkoholisanom stanju je sam, bez povreda, otišao psihijatru i tražio da bude smešten na Odeljenje bolesti zavisnosti.

– Nakon što je policija obavila razgovor sa njim zbog nezgode koju je počinio, mladića je dežurni lekar, kome se obratio za pomoć, smestio na odeljenje na dalje lečenje – kaže za medije direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter