Izvor: happy BSC Portal/Telegraf.rs
10.12.2023 u 11:11
0

SUDARILI SE AUTOMOBIL I TRAMVAJ U CENTRU BEOGRADA: Tri osobe povređene u nesreći (FOTO)

Tri osobe lakše su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila, kada su se sudarili automobil i tramvaj u centru prestonice.

Saobraćajna nesreća dogodila se u subotu oko 21 sati na raskrsnici Ulica Ruzveltove i kraljice Marije u centru Beograda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na fotografiji objavljenoj na društvenoj mreži Instagram vidi se automobil koji je od silne udarca u tramvaj skoro ostao bez prednjeg dela vozila.

SRBI UHAPŠENI NA MALTI: Pokušali poznanika da kidnapuju i dalje se traga za još jednim počiniocem

Na mestu nesreće bila je hitna pomoć, koja je povređene zbrinula na terenu, srećom tri osobe akše su povređene. Pored ekipe hitne bila je policija koja je obavila uviđaj, a kojim će biti utvrđeno kako se sudar dogodio, ako i ko je odgovoran za ovu nerseću.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter