Izvor: Kurir.rs
20.06.2023 u 14:21
0

(UŽIVO) SUĐENJE KRIMINALNOM KLANU VELJKA BELIVUKA: Danas bi iskaz trebalo da daju oštećene porodice žrtava

Na današnjem zakazanom ročištu trebalo bi da iskaz daju oštećene porodice žrtva, kao i silovani mladić I. S.

U Specijalni sud u Beogradu došle su dve marice sa optuženima iz klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića kojima se sudi za sedam jezivih likvidacija, u pratnji nekoliko džipova Intevrentne jedinice.

BELIVUK SE DANAS VRAĆA NA OPTUŽENIČKU KLUPU: Odbijeni svi zahtevi odbrane!

14.00 – Optuženi pristužu u sud

U Ustaničku ulicu prvi je stigao Filip Ivanovski u pratnji, koji se brani sa slobode od oktobra prošle godine kada je pušten iz Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici. Naime, Ivanovski ima meru obaveznog javljanja u policijsku stanicu na svakih 15 dana.

Podsetimo, poslednje ročište održano je 15. maja kada su advokati odbrane izašli sa svojim zahtevom za izuzeće svih, a okrivljeni Belivuk i Miljković su ih u tome podržali i obrazložili zbog čega sumnjaju u njihovu pristrasnost i u okrivljene svedoke Srđana Lalića, Bojana Hrvatina i Nikole Spasojevića, međutim, Apelacioni sud u Beogradu odbio je ove zahteve.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter