Izvor: Novosti
01.04.2022 u 16:08
0

Supruga poginulog rudara se kroz suze priseća poslednjeg dana sa Nenadom: „Sinoć sam ga ispratila na posao, poljubio je decu i mene…a sad ga nema“

Sanja Trivunac, supruga poginulog rudara Nenada Trivunca podseća se poslednjeg dana provedenog sa mužem i ocem njene dece.

– Sinoć sam ga ispratila na posao, poljubio me, kao i uvek. Decu je ljubio hiljadu puta, ceo dan smo bili zajedno i nikad nam lepše nije bilo. Toliko nam je bio lep dan zajedno. Ceo dan smo bili zajedno i nikad nam lepše nije bilo. Toliko je bio lep dan… Zajedno. Za pamćenje. Baš smo se čudili kako su nam deca srećna i zadovoljna, a sad ga nema. Jutros mi se nije javio, kad je izašao – u suzama priča Sanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kaže da nije posumnjala da se nešto strašno desilo dok joj nije zazvonio telefon.

– Jetrva me zvala. Njoj je javio suprug, njegov rođeni brat – rekla je ona.

Sanjina i Nenadova deca su mala – jedno ima četiri, a drugo osam godina.

Nenad je krenuo u noćnu smenu sa kolegom. Kolega je preživeo, ali Nenad nije.

Podsećamo, loše vesti iz Aleksinca danas su probudile Srbiju. Osam rudara je stradalo, dok je najmanje 20 njih povređeno u rudniku mrkog uglja „Soko“ kod Sokobanje. Saopštena su imena poginulih. Resorna ministarka rekla je da u rudniku nije došlo do eksplozije, već da su se rudari ugušili zbog visoke koncentracije metana.

Zbog nesreće u rudniku mrkog uglja „Soko“, u kojoj je poginulo osam rudara, od kojih su šest iz Aleksinca, u toj opštini je proglašen Dan žalosti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter