Izvor:
31.07.2018 u 16:29
0

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U GRDELIČKOJ KLISURI: U sudaru autobusa i nekoliko automobila povređeno više od 20 ljudi!

U Grdeličkoj klisuri nedaleko od Predejana oko 15.45 časova došlo je saobraćajne nezgode u kojoj ima više od dvadeset povređenih.

Automobil marke "audi" stranih registracija iz nepoznatih razloga prešao je u suprotnu traku, udario u autobus koji se prevrnuo u jarak, i tom prilikom udario u još jedan automobil marke "škoda fabija".

Niko od povređenih nije životno ugrožen, a kako se navodi, saobraćaj je na ovoj deonici u zastoju i stvorila se kolona vozila duga 6 kilometara.

Putnici iz autobusa kažu da su spavali i da su čuli samo prasak.

– Čuo sam jak udarac i video sam da je autobus počeo da se zanosi u stranu, i evo završili smo u kanalu – ispričao je jedan od putnika iz autobusa.

Na licu mesta su ekipe Hitne pomoći i policija.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter