Izvor:
24.12.2019 u 16:14
0

TEŽAK SUDAR KOD MOTELA 1.000 RUŽA: Više osoba povređeno!

Na ukrštanju Obilaznice oko Beograda i Avalskog puta, kod motela "1.000 ruža", dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj ima više povređenih osoba, saznaju mediji.

Primili smo poziv i kolege prevoze povređene u Urgentni centar. Za sada nemamo više informacija o broju ozleđenih, kao ni o stepenu njihovih povreda – kažu iz Hitne pomoći.

Sudar se, kako saznajemo, dogodio oko 14.40 časova, a u njemu su učestvovala dva vozila. Prema prvim nezvaničnim informacijama, dve osobe su tom prilikom povređene. Iz MUP-a Srbije nam je potvrđeno da su one prevezene odmah u Urgentni centar.


OVO MORATE PROČITATI

POTRESNA ISPOVEST PEĐE MIJATOVIĆA Svo bogatstvo bih menjao za jedno Andrejevo "ZDRAVO"

VELJKO RAŽNATOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO" Ničega se ne plašim! (VIDEO)

BAKA IVANKA ODUVALA STO SVEĆICA! Neobična rođendanska proslava u Domu penzionera

POLA MILIONA VEŠ MAŠINA SU POTENCIJALNE BOMBE! Poznati proizvođač bele tehnike povlači ih sa tržišta

ZAŠTITNIK GRAĐANA NA HAPPY TV Evo šta će biti sa dužnicima Infostana (VIDEO)


Dve osobe su primljene u Urgentni centar i trenutno je u toku dijagnostika – rekli su nam iz ove zdravstvene ustanove.

Reč je o 50-godišnjoj ženi i 21-godišnjem mladiću.

Ova saobraćajnica u blizini "1.000 ruža" je jedna od crnih tačaka prestonice gde se veoma često dešavaju teške saobraćajne nesreće, čak i sa fatalnim ishodom.

Kako javljaju sugrađani, na Obilaznici oko Beograda formirale su se kilometarske kolone. Međutim, nije ovaj sudar jedini uzrok, već i radovi koji se odvijaju na jednom delu puta.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana, zbog prednovogodišnje euforije, ali i kiše koja je padala, zabeleženo je skoro tri puta više saobraćajnih nesreća nego što je to uobičajeno u prestonici.

Izvor: Blic
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter