Izvor:
04.09.2016 u 22:39
0

TEŽAK UDES KOD ZVORNIKA: Muž i žena iz Beograda poginuli, devojčica (4) teško povređena

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo bračni par iz Beograda, a teško povređena četvorogodišnja devojčica A.P., desila se danas u 15.15 na magistralnom putu Zvornik-Milići, u mestu Vukšić polje.

Ovo je za „EuroBlic“ potvrdila Aleksandra Simojlović, portparol Centra javne bezbednosti Bijeljina. Ona je dodala da je u nesreći učestvovao kamion „mercedes“ i automobil „škoda“.

U ovoj nesreći poginule su dve osobe, odnosno bračni par, a dete koje se nalazilo na zadnjem sedištu automobila je teško povređeno. Detetu je medicinska pomoć pružena prvo u Milićima, a zatim u Zvorniku, nakon čega je poslato u Tuzlu – naglasila je Simojlovićeva.

Uviđaj je u toku, a trenutno se izvlače tela nastradalih iz smrskanog automobila.

U toku je potpuna obustava saobraćaja na ovoj deonici – ističe sagovornica.

Kako “EuroBlic” saznaje nastradali su iz Beograda. Prema prvim informacijama, vraćali su se iz Čajniča za Beograd.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/rts_vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter