Izvor:
15.11.2019 u 21:21
0

TOCILO SE BAHATIO PO AMERIĆU : Za kokoške portret petla i podno grejanje od 50.000 evra!

Mladen Novaković Tocilo (37), koji je uhapšen zbog sumnje da je iz Turske švercovao 77 kilograma heroina, u rodnom selu Amerić je pored velike kuće, sagradio i više pomoćnih objekata čija je vrednost više od 50.000 evra.

Podsetimo, Novaković, koji je odranije poznat policiji, uhapšen je u velikoj policijskoj akciji kada je zaplenjena rekordna količina heroina izuzetno visoke čistoće. Droga, koja je u Srbiju stizala iz Turske, bila je zapakovana u specijalnim burićima, a potom i zakopana u zemlji. Sumnja se da je on heroinom snabdevao polovinu tržišta u našoj zemlji, a radio je samo sa drugim kriminalnim grupama.

– Novaković je više puta hapšen, pa ga je policija zbog toga stalno držala na oku. Kako je on sa roditeljima stanovao u Mladenovcu, operativci su mu često upadali u stan i pretresali. Njegove roditelje je bilo sramota zbog komšija što im je policija svako malo na vratima, pa se on odselio – priča naš izvor iz istrage:

– Otišao je u rodno selo Amerić, odakle su Novakovići poreklom. U dvorištu je sagradio više pomoćnih objekata, kokošinjac, svinjac, štalu ..i to u vrednosti od preko 50.000 evra. Za izgradnju ovog objekta korišćeni su vrhunski materijali, ugradio je čak navodno i podno grejanje, a opremu za uzgoj kokošaka dovezao je iz inostranstva – objašnjava sagovornik našeg lista.

Međutim, ni to nije bilo dovoljno Tocilu, pa je odlučio da objekat učini još ekstravagantnijim.

– On je doveo jednog akademskog slikara iz prestonice, koji mu je naslikao sliku petla. Nju je okačio u kokošinjac. Novaković se svima hvalio svojim velelepnim objektom i dovodio Mladenovčane da gledaju šta je sagradio u selu – dodao je naš izvor.

Da podsetimo, u akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal, osim Tocila, koji je označen kao vođa grupe, uhapšeni su i Saša Nikolić i Velibor Cvetkov.

Tužilaštvo za organizovani kriminal juče je saopštilo da je Tocilu i njegovim saučesnicima određen pritvor do 30 dana, kao i da je protiv njih pokrenut istražni postupak nakon što su sva trojica saslušana.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter