Izvor:
30.01.2018 u 19:51
0

TRAGEDIJA KOD ALEKSINCA: Porodična kuća ostala prazna!

Milosav Miljković (77) iz aleksinačkog sela Ljupten, koji se u subotu šlogirao pokušavajući da spase suprugu Dušanku (77), preminuo je juče u niškom Kliničkom centru. Njegova žena, koja je bolovala od karcinoma, sahranjena je u to vreme u rodnom selu.

Milosava je u kupatilu porodične kuće pronašla komšinica Živica Savić, koja ih je obišla na molbu njihove ćerke Milanke Vidanović jer se zabrinula što joj se roditelji nisu javljali na telefon. S obzirom na to da je Dušanka imala ranu na glavi, za koju se kasnije ispostavilo da je posledica bolesti, a da je Milosav bio pomućene svesti, kao i na nered u kući, posumnjalo se na razbojništvo. Međutim, obdukcija preminule žene i dijagnostika Milosavljevih povreda nisu potvrdile ovu sumnju.

Rodbina staraca bila je uverena da su pretučeni i opljačkani jer je Milosav nedavno prodao njivu i u kući imao nekoliko stotina evra. Policijska istraga nije ustanovila da je u njihovoj kući izvršeno bilo kakvo krivično delo.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/RTSVesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter