Izvor: kurir.rs
07.01.2024 u 15:51
0

TRAGEDIJA NA BADNJE VEČE: Dečak pregažen u Novom Miloševu, a vozač…

Na Badnje veče, u Novom Miloševu, dečak (12) godine zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći.

Kako kažu u zrenjaninskoj policiji, saobraćajna nesreća se dogodila oko 19 sati i 20 minuta. Dečak se pešice kretao kolovozom, a onda je na njega naletelo vozilo:

– Vozač iz Novog Miloševa najpre je napustio lice mesta, ali se posle prijavio policiji. On će biti procesuiran. Dečak je najpre zbrinut u kikindskoj bolnici, a odatle prebačen u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine – saopšteno je u policiji.

NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA: Bratu presudio sekirom pred decom, pa uradio NEOČEKIVANO

U Opštoj bolnici u Kikindi kažu da je dečak zadobio teške telesne povrede u vidu višestrukih preloma, a do njih je došlo kad ga je udario automobil, piše „Kurir.“

– Ima prelome obe podlaktične kosti i desne potkolenice. Iz naše ustanove je prebačen u Novi Sad i to u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine- rečeno nam je u bolnici. Drugi detalji u vezi sa ovom saobraćajnom nezgodom nisu poznati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter