Izvor: kurir.rs
07.01.2024 u 15:26
0

NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA: Bratu presudio sekirom pred decom, pa uradio NEOČEKIVANO

Tragično ubistvo u selu Držanovac kod Žitorađe, koje se desilo prošle noći, usledilo je nakon porodične svađe. Ubijeni mladić S. Dž. (21) i uhapšeni N. Dž. (28) su rođena braća. Zločin se desio na Badnje veče u njihovom dvorištu, pošto su se obojica vratili iz sela sa badnjacima.

Nakon što je izvršio zločin sekirom, S. Dž. je seo kraj ubijenog brata i plakao. U momentu kada se sve događalo, u kući su bile obe supruge i baba Slavica koja ih je očuvala, kao i deca obojice braće. Prethodno je S. Dž. nožem pokušao da ubije i njihovog zajedničkog prijatelja, ali se on otrgao i pobegao.

– Nisam mogla da ih sprečim, Stefan je prvo izvukao nož na Ninoslavljevog prijatelja, pa kada je ovaj pobegao, krenuo je na Ninoslava. On je uspeo da mu uzme nož, a Stefan je onda dohvatio sekiru i udario ga u glavu – kaže kroz suze žena ubijenog, Tanja.

ROĐENOG BRATA UBIO SEKIROM? Detalji horora u Žitorađi – lede srca

Ona dodaje da je sve krenulo nakon što su se iz sela vratili pripiti.

– Prvo je Stefan počeo da se svađa sa mnom. Pominjao je njihovu pokojnu majku i optuživao me da sam je tukla ranije. Tada smo bili ispred ove naše nove kuće. Ninoslav, da bi izbegao svađu, sišao je dole u staru kuću. Onda je Stefan krenuo za njim i stali su u dvorište. Tada se sve desilo – kaže očajna žena koja sa stradalim ima četiri maloletne ćerke.

Prema njenim rečima, sve se dogodilo vrlo brzo. Nakon koškanja između braće niko nije stigao da reaguje, niti je mogao, s obzirom da su u tom momentu u kući bile tri žene sa decom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter