Izvor:
12.09.2017 u 01:53
0

TRAGEDIJA U CENTRU BEOGRADA: U stanu pronađeni raspadnuti leševi čoveka i psa!

Raspadnuti leševi starijeg muškarca T.V. (63) i njegovog psa pronađeni su u Beogradu u stanu u Bulevaru kralja Aleksandra 174.

Policija je obavila uviđaj, kako bi se utvrdilo da li su T.V. i njegov pas ubijeni.

Izvor blizak istrazi rekao je da je muškarac ležao mrtav u sobi oko pet dana, a stan u kom je pronađen je u vlasništvu njegove pokojne majke, javlja "Informer".

"Komšije su prijavile da iz stana u njihovoj zgradi dopire stravičan smrad. Kada je patrola ušla u taj stan, zatekla je telo muškarca na podu, a leš psa u kadi", rekao je izvor.

Čovek je po vratu imao povrede, a istraga će utvrditi da li je te rane zadobio u borbi sa nekim ili su one nanete na neki drugi način. Budući da je T. V. poznat policiji kao registrovan narkomanski zavisnik takođe postoji i mogućnost da je on preminuo od prekomerne doze narkotika, naveo je izvor.

On je dodao da je telo T.V. poslato na obdukciju koja će utvrditi tačan uzrok smrti.

Informer.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter