Izvor:
23.04.2018 u 17:39
0

TRAGEDIJA U GERONTOLOŠKOM CENTRU: Svađa oko televizijskog programa završila kobno!

Jagodinska policija uhapsila je korisnika Gerontološkog centra u Jagodini P. S. (52) iz Kraljeva zbog sumnje da je počinio krivično delo nanošenje teške telesne povrede usled koje je nastupila smrt.

P. S. se u nedelju 15. aprila posvađao sa Životom K. (70) iz Paraćina oko programa koji će gledati na televiziji.

Došlo je do žučne svađe tokom koje je P. S. navodno pesnicom udario Životu u lice. Zaposleni su Životu odmah prebacili u jagodinsku bolnicu u kojoj je konstatovano da ima prelom nosnih kostiju. Tužilac je konstatovao da je zadobio teške telesne povrede. Potom je prebačen u Opštu bolnicu u Ćupriji, u kojoj je preminuo 19. aprila.

Na obdukciji, dan kasnije, utvrđeno je da je smrt nastupila usled krvarenja u mozgu.

Policija je odmah uhapsila P. S. pod sumnjom da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini odredio mu je pritvor do 30 dana.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter