Izvor:
01.04.2017 u 19:36
0

Tragedija u niškom zatvoru: OSUĐENIK SE OBESIO DUKSERICOM!

Kenan H. iz Novog Pazara koji je u niškom Kazneno-popravnom zavodu izdržavao kaznu zatvora zbog trgovine narkoticima, obesio se noćas u kupatilu.

Kako saznajemo, Kenan je sebi presudio duskericom koju je omotao oko vrata.

On je noćas ušao u u kupatilo i pustio vodu kao da se tušira. Njegovi zatvorski cimeri su jutros primetili da ga nema u krevetu i ušli u kupatilo gde su ga pronašli mrtvog – kažu naši sagovornici iz istrage.

Kenan je u niški zatvor došao pre mesec i po dana, pravosnažno je bio osuđen na tri godine zatvora, ali su protiv njega vođeni i drugi sudski postupci.

Prema nezvaničnim informacijama, on je pre godinu dana ima operaciju tumora, koju je veoma teško psihički podneo pa se ne isključuje mogućnost da je to bio razlog što je digao ruku na sebe.

telegraf.rs
Foto: pixabay.com,
Twitter/romania_journal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter