Izvor:
12.03.2017 u 18:04
0

TUGA DO NEBA: Nestali desetogodišnji dečak pronađen mrtav!

Beživotno tela dečaka Konstantina Stjepića (10) pronađeno je oko 11.30 na području sela Lipovica kod Lopara,saznaje "EuroBlic".

Za dečakom se tragalo od utorka kada je prijavljen nestanak.

Iz Centra javne bezbednosti Bijeljina potvrđeno je da pronađeno telo na lokalitetu Kurjača na Majevici i da je u toku identifikacija. Portparol Centra Aleksandra Simojlović rekla je da se čeka dolazak medicinskih ekipa i tužioca.

Željko Kerović, koji je u opštini Lopare nadležan za Civilnu zaštitu, rekao je Srni da je zaustavljena velika potraga za desetogodišnjim Konstantinom Stjepićem, koja je trajala od 7. marta.

Prema nezvaničnim informacijama, telo dečaka pronađeno je sedam kilometara od njegove kuće u selu Lipovica kod Lopara, u podnožju Majevice.

Blic
Foto: Mojabanjaluka.info

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter