Izvor: blic.rs
12.08.2023 u 19:25
0

TUGA GA IZJEDA? Žena i sinovi su mu ubijeni u masakru na Cetinju, a sad je objavio poruke KRVNE OSVETE

"OVAKO ĆE VAM SE CRNIT', KUNEM VAM SE!" obavio je otac i suprug porodice ubijene u prošlogodišnjem masakru. Prijatelji ga preklinju: "Nemoj, ko boga te molim!"

Cetinjanin M. M, kome su u krvavom masakru na Cetinju ubijeni supruga Nataša i dvojica sinova, na prvu godišnjicu zločina objavio je na Fejsbuku uznemirujuću poruku i snimak koji nagoveštavaju mogućnost krvne osvete.

Đ. B, kako si zakovao, ovako ću ja sve tvoje zakovati – piše u objavi za koju se veruje da je upućena stricu masovnog ubice sa Cetinja, Vuku Boriloviću.

FACBOOK/PRINSCREEN

Ovako će vam se crnit, ovako će se crni barjak viti, ovako, ja vam se kunem – čuje se njegov glas na snimku. Na njegove objave usledile su brojni komentari u kojima ga ljudi pozivaju da ostane priseban i ne radi ništa loše.

DAN KADA JE ZANEMELA CRNA GORA: Godišnjica stravičnog MASAKRA na Cetinju

Budi jak, M, nemoj, ko boga te molim! Teško je jeste, ali budi jak, moraš izdržati sve to, nemoj da napraviš što, budi priseban; Nemojte… Ništa od toga nemate… Ko boga Vas molim, sačuvajte svoju dušu… Ne dajte zlu da Vas savlada! – piše u jednom od komentara.

Inače, nesrećni M. M. na društvenim mrežama često deli slike ubijene dece i supruge, uz potresne poruke.

-Dolaze neki dani trenuci koje nisam u najgorim snovima zamišljao bez tebe. Danas je jedan od tih dana, tvoj 9. rođendan, a tebe nema, sine. Ali i danas na tvoj rođendan, kao i svaki drugi dan, ti si sa mnom. Srećan ti rođendan, sine, zagrli majku i brata, onako snažno kako si ti samo znao. Volim Vas – napisao je M. M. 4. jula.

Podsetimo, 12. avgusta je Borilović oko 15.30 sati krenuo u pokolj.

Prvo je ubio svoje podstanare, Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54). Borilović je u nastavio da ubija svoje komšije i poznanike, pa je tako usmrtio i Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52).

U svom krvavom piru ranio je šest osoba koje su se tu slučajno zatekle. Borilović, podsetimo, kobnog dana nije hteo da se preda, pa je u njega pucala policija, kao i komšija Nenad Neno Kaluđerović, a crnogorsko tužilaštvo je objavilo da je Borilović stradao od projektila koji mu je naneo jedan od policajaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter