Izvor: Kurir
08.10.2023 u 19:11
0

TUGA! SRBIN (42) PAO SA KROVA ZGRADE U ITALIJI gde je kao MAJSTOR ZARAĐIVAO HLEB ZA PORODICU! POGINUO na licu mesta!

Državljanin Srbije Darko Pajkić (42) iz Voluje kod Kučeva, poginuo je u padu s krova zgrade kojim je hodao, i to s visine od oko osam metara, u italijanskom gradiću Arkoleo.

Prema pisanju italijanskih medija, Pajkić, koji je živeo u San Bonifacio, i njegov dugogodišnji kolega G. M. (57) koji je i vlasnik firme u kojoj je Pajkić bio zaposlen, u sredu oko 15 sati, pali su sa krova dvospratnice na koji su se popeli sa namerom da izvedu radove na sanaciji.

Kako pišu italijanski mediji, do nesreće je došlo usled urušavanja zida nastrešnice na kojoj je bila postavljena ograda za sprečavanje nezgoda. Vatrogasci koji su stigli na lice mesta izvukli su dvojicu teško povređenih radnika iz ruševina i premestili na bezbedno mesto, gde su im lekari odmah nakon toga pružili prvu pomoć.

Pajkić je odmah helikopterom prebačen u bolnicu Borgo Trento u Veroni, dok je G. M., prevezen prvo u bolnicu San Bonifacio, odakle je, takođe, helikopterom prebačen u bolnicu Borgo Trento u Veroni.

UZNEMIRUJUĆE! JEZIVO NASILJE U ŠKOLI U SREMSKOJ MITROVICI! MOMAK UDARA DEVOJKU NOGOM U GLAVU, ZATIM NASTAVLJA DA SE IŽIVLJAVA (VIDEO)

Prema pisanju italijanskih medija, Pajkić je neko vreme bio u komi, međutim, nažalost, podlegao je povredama, dok je G. M. van životne opasnosti.

Pajkić je iza sebe ostavio suprugu Sanelu i trinaestogodišnje blizance Dimitrija i Sebastijana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter