Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
28.11.2023 u 18:41
0

TUŽAN KRAJ POTRAGE: Telo nestalog Milinka našli nedaleko od kuće

Za nestalim Milinkom bila je organizovana potraga u koju su bili uključeni pripadnici policije, članovi Vatrogasno-spasilačke jedinice, lovačkih udruženja.

Telo Milinka Čorbića (53) iz zaseoka Čorbići kod Kraljeva, nestalog u subotu popodne, 25. novembra, pronađeno je danas oko 14.30 nedaleko od njegove kuće, potvrdili su članovi tima koji je učestvovao u potrazi.

Za nestalim Milinkom bila je organizovana potraga u koju su bili uključeni pripadnici policije, članovi Vatrogasno-spasilačke jedinice, lovačkih udruženja, članovi njegove porodice i meštani studeničkih sela.

Potragu je u nedelju otežavala jaka mećava koja je pravila velike nanose snega, pa je tek juče intenzivirana.

UŽAS U BEOGRADU! Žena zlostavljala i mučila dete sa posebnim potrebama!

Članovi Milinkove porodice ispričali su da je on u subotu popodne krenuo svojim traktorom do puta Studenica-Rudno, gde je oni trebalo da ga sačekaju i prevezu do Kraljeva.

Međutim, zbog smetova, oni nisu uspeli da se probiju do dogovorenog mesta. Tada su se sa njim telefonom dogovorili da se on vrati kući i od tada se Milinku gubi svaki trag.

Tokom potrage, već u nedelju je pronađen traktor sa stvarima, ali se o Milinku ništa nije znalo sve do danas popodne kada je, ispod nanosa snega, nedaleko od porodične kuće Čorbića, nažalost, pronađeno njegovo smrznuto telo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter