Izvor: Tanjug
23.04.2023 u 22:20
0

PARALIŠUĆI PRIZOR ŠLEPERA I AUTOMOBILA: Lančani udes u Ovčarsko-kablarskoj klisuri

U tunelu u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, nasuprot manastira Nikolje večeras je došlo do lakšeg lančanog sudara u kojem su učestvovala dva kamiona šlepera i dva putnička automobila.

STRAVIČNA NESREĆA U ŽARKOVU: Automobilom se zakucao u motociklistu – građani paralisani

Do udesa je došlo kada je žena, koja je upravljala jednom od putničkih vozila, dok se kretala iz pravca Ovčar banje ka Čačku, u tunelu izgubila kontrolu nad vozilom i prešla u suprotnu traku. Na lice mesta izašli su policija I ekipe hitne pomoći.

„Ženska osoba iz saobraćajnog udesa u tunelu danas je primljena na Urgentno-prijemnu službu OB Čačak, stabilnih parametara. Nakon odrađene dijagnostike i opservacije puštena je na dalje kućno lečenje sa lakim telesnim povredama“, rečeno je u čačanskoj Opštoj bolnici.

Dok je trajao uviđaj, saobraćaj je na ovom delu magistralnog puta Čačak-Užice bio u prekidu, pa su se u oba smera načinile kilometarske kolone.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter