Izvor: BSC Happy/kurir.rs
01.12.2023 u 16:19
0

„UBIĆU GA SAD, A ONDA I SEBE“: Nebojša bratu najavio stravičan zločin

Nebojša C. (62) pucao je u sina Ognjena C. (29) a potom presudio sebi u iznajmljenom stanu u Kaluđerici, prvi su rezultati istrage posle jezive trgedije u ovom beogradskom naselju. U stanu su pronađena i dva oproštajna pisma, saznaju mediji.

Pored tela oca, pronađen je i pištolj. Uviđaj na licu mesta obavljaju policijski inspektori i tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

ČEKIĆEM PRETUKLI MLADIĆA: Razlog brutalnog prebijanja je neverovatan

Prema nezvaničnim informacijama, otac i sin doselili su sa Kosova i Metohije.

– Navodno je policiju pozvao Nebojšin brat, jer mu je Nebojša pretohodno saopštio da planira da ubije sina, a potom i sebe. Pozvao ga je i rekao „ubiću ga sad, a onda ću i sebe“. Brat je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć i otrčao do njihove kuće, ali je bilo kasno kada je stigao. Zatekao je njihova beživotna tela – rekao je sagovornik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter