Izvor:
21.12.2016 u 17:58
0

UBISTVO u zatvoru u PADINSKOJ SKELI: Zatvorenik ZAKLAO drugog osuđenika!

U novom delu Kazneno-popravnog zatvora “Padinska skela“, osuđenik M. J. (27) žiletom je ubio noćas osuđenika R. Š.(34), sa kojim je prethodna dva meseca delio sobu.

– M. J. je ubistvo počinio žiletom iz “bik“ brijača – navodi se u saopštenju Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde.

U njemu se dodaje da se M. J. nalazi na izdržavanju kazne zatvora u Kazneno-popravnom zavodu u Beogradu po pravosnažnoj presudi od 40. godina za krivično delo teško ubistvo.

– R. Š. , višestruki povratnik, je u Kazneno-popravnom zavodu u Beogradu izdržavao kaznu od blizu 5 godina zbog više krivičnih dela teške krađe. Na izdržavanju kazne zatvora u KPZ u Beogradu nalazio se zbog neprilagođenog ponašanja koje je pokazivao u Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici gde je bio primarno upućen.

Izvršeno obaveštavanje policije i nadležnog tužilaštva. Uviđaj je u toku.

Telegraf
Foto:YouTube Printscreen/HBODocs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter