Izvor: BSC Happy
26.06.2023 u 17:23
0

UČENICI PRODUŽEN PRITVOR: Do 12. jula

Aludirala na tragediju u beogradskoj školi

Maloletnoj 14-godišnjoj učenici iz Novog Sada koja je pretila aludirajući na tragediju u „Ribnikaru“, a potom je kod nje pronađena municija, pritvor je produžen do 12. jula.

Viši sud u Novom Sadu je maloletnoj M. M. staroj 14 godina odredio pritvor 13. maja zbog opravdane sumnje da je dva dana pre toga u osnovnoj školi, na školskom času iznela tvrdnje koje su izazvale paniku, a zatim istog dana na društvenoj mreži „Tik Tok“ objavila uznemirujući sadržaj, aludirajući na događaje od 3. maja u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, čime se tereti za krivično delo izazivanje panike i nereda. Narednog dana je nađena municija za vatreno oružje, čime se tereti za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sudsko veće Višeg suda u Novom Sadu je 12. juna maloletnoj devojčici produžilo pritvor do 12.07.2023. godine.

UHAPŠENA TROJICA MALOLETNIKA U NOVOM SADU: Zbog fotografija ORUŽJA koje su hteli da ponesu u školsku zgradu

– Maloletnoj M. M. je određen branilac po službenoj dužnosti, a 28. maja zakonska zastupnica maloletne je angažovala branioca po punomoćju da zastupa interese maloletne u toku postupka. Glavni pretres je održan 23.06.2023. godine, a sledeće ročište zakazano je za 13.07.2023. godine – navedeno je u saopštenju Višeg suda u Novom Sadu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter