Izvor: informer.rs
14.12.2023 u 18:45
0

UHAPŠEN SRBIN SA 23 KILOGRAMA KOKAINA: Vrtoglava vrednost zaplenjene droge u Madridu

Policija u Madridu uhapsila je Srbina (25) u okrugu San Blas-Кaniljehas kada je, zajedno sa još jednim muškarcem, pokušao da proda 23 kilograma kokaina procenjene vrednosti 1,8 miliona evra!

Drugi muškarac (30) za koga se sumnja takođe da je Srbin uspeo je da pobegne policiji.

Kako je naveo izvor iz policije za lokalne medije, nije isključena mogućnost da dvoje mladića, srpskog porekla, pripadaju organizaciji koja se bavi trgovinom drogom.

„Jedan od dvojice dilera uhapšen je u sredu oko sedam popodne u ulici Belfast, gde su agenti locirali osumnjičene koji su nosili dva kofera i sportsku torbu. Polivciji su bili sumnjivi jer su se čudno kretali ali i sve vreme gledali oko sebe. Кada su im dvojica policajaca, koji su bili u patroli, prilazila, pobegli su u obližnji kvart. Zanimljivo je da je jedan otišao na jednu stranu drugi na drugu, ostavljajući kofere i torbu na zemlji.“ piše „Lavanguardia“

Druga umešana osoba je, zbog nedostatka policijskog osoblja, uspela da pobegne. Policija je u prisustvu uhapšenog otvorila kofere u kojima je pronašla 18 paketa umotanih braon trakom, obeleženih logom na kome je bio natpis „Huan Valdes” i fotografija konja pored čoveka. Inače, logo poznate kafe u Španiji“ navodi pomenuti mediji.

Detaljnim pregledom torbi i sadržaja utvrđeno je da se u paketima nalazi opojna droge.

„Nakon odgovarajućih testova, sadržaj, težak 23,13 kilograma, bio je pozitivan na kokain. S obzirom na rasparčavanje u više paketa, agenti sumnjaju da su oni koji su pod istragom nameravali da ga prodaju, u vrednosti od skoro 1,8 miliona evra.“ piše lokalni mediji.

Na trenu je pronađeno i vozilo za koje se sumnja da su dvojica Srba koristila, to vozilo je kranom uklonjeno i prevezeno na detaljnu analizu.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter