Izvor: Kurir.rs/Jutarnji
17.02.2023 u 10:56
0

UHAPŠEN SRBIN SA 600 KILOGRAMA DROGE: Pored narkotika policija pronašla i oružje!

Takođe ostaje nepoznato da li je droga bila u tranzitu ili namenjena hrvatskom tržištu.

Policija je otkrila više od 600 kilograma raznih droga u iznajmljenoj vikendici na području Zeline u Hrvatskoj, koja je po svemu sudeći služila kao skladište droge za kriminalce koji su njome trgovali.

Osim droge pronađena je i manja količina oružja; oružje s prigušivačima s više stotina metaka, kilogram plastičnoga eksploziva velike razorne moći. Policija je zbog povezanosti s pronađenom drogom uhapsila dvojicu muškaraca, od kojih je jedan državljanin Srbije, a drugi Hrvatske.

Prema nezvaničnim saznanjima hrvatskih medija, najveći deo ove droge oko 320 kilograma odnosi se na marihuanu, ali pronađeno je oko 170 kilograma tableta ekstazija, stotinak kilograma amfetamina u prahu i tečne amfetaminske baze. Zaplenjena droga procenjuje se na oko milion evra.

Policija pronašla skoro dva kilograma marihuane, uhapšen Ž. V. (31) iz Zaječara!

Zbog tajnosti čitavog kriminalističkog istraživanja, nije bilo moguće saznati detalje ove velike zaplene, a pogotovo kako je policija otkrila lokaciju na kojoj je pronađena droga, odnosno da li je reč o slučajnom nalazu ili o planiranoj akciji.

Takođe ostaje nepoznato da li je droga bila u tranzitu ili namenjena hrvatskom tržištu.

Pre tačno otprilike godinu dana policija je u jednom stanu u Središću pronašla slično skladište u kojem je pronađeno desetak vrsta raznih droga i to u impresivnim količinama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter