Izvor: TANJUG
21.09.2022 u 08:35
0

UHAPŠEN UBICA IZ SUBOTICE: Osumnjičen za brutalno ubistvo bivše supruge

Policija je jutros uhapsila muškarca koji je bio u bekstvu nakon što je juče po podne, u subotičkom naselju Ker, u Ulici Sergeja Jesenjina 23, nožem usmrtio bivšu suprugu.

STRAVIČNA SCENA U ZAJEČARU: Muškarac ušao u gradski autobus, izvadio nož, a onda počeo da se ubada i seče!

Nakon izvršenog krivičnog dela, počinilac je bio u bekstvu, sve do jutros kada je uhapšen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema rečima komšija, žena je posle razvoda u stanu živela sa majkom, koja je bila prisutna u momentu ubistva.

Kako se saznaje, iz porodice nikad nije bilo prijava za nasilje, ali po rečima komšija bivši supružnik je često upotrebljavao alkohol.

Ubica je posle zločina pobegao u nepoznatom pravcu i za njim se intenzivno tragalo u širem području Subotice do jutarnjih časova. Policija je patrolira i vršila detaljnu kontrola vozila, te obilazila mesta na kojima bi ubica eventualno mogao da se krije.

Policija je tokom jučerašnjeg dana apelovala na građane koji na ulici primete crveni automobil marke Pežo 307, da ih o tome što pre obaveste putem broja 192, budući da je to automobil osumnjičenog.

Uhapšen muškarac tereti se za teško ubistvo bivše supruge.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter