Izvor:
09.01.2024 u 13:41
0

Uhapšeni osumnjičeni zbog teških telesnih povreda u Pančevu

Osnovno javno tužilaštvo (OJT) u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo N.G.(20) i A.B.(22) zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog D.J.

DRAMA U ČAČKU: Žena skočila sa mosta u Moravu, policija sve čini da je pronađe

Oni se terete da su u noći između 31. decembra i 1. januara u ugostiteljskom objektu „Moja kafana“ u Pančevu fizički napali oštećenog D.J. tako što su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, a potom oštećenog koji je bio bez svesti preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen od strane SZHMP Pančevo.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor osumnjičenima N.G. i A.B. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke. Kako se navodi, imajući u vidu da je oštećeni D.J. preminuo 7. januara OJT Pančevo donelo je naredbu da se izvrši obdukcija preminulog, nakon kog nalaza i mišljenja će OJT Pančevo spise predmeta, uputiti Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, kao stvarno i mesno nadležnom tužilaštvu, na dalju nadležnost i postupanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter