Izvor:
13.04.2017 u 19:16
0

UPUCANI MUŠKARAC JE OSUĐENIK SA POTERNICE: Napao inspektora pa pokušao da ga razoruža!

Muškarac star 47 godina ranjen je u glavu u pucnjavi u centru Novog Sada, saznaje "Blic". Kako saznajemo ranjen je B.B., inače osuđenik za kojim je raspisana centralna poternica Osnovnog suda u Novom Sadu.

Kako saznajemo u novosadskoj Hitnoj pomoći, čovek je ranjen u glavu iz vatrenog oružja i u teškom stanju je prevezen u Urgentni centar Vojvodine.

B.B. (49) je ranjen u neuspelom pokušaju hapšenja koji se odigrao u blizini zgrade policije u ulici Pavla Papa, oko 11.30 sati.

Prema saoštenju policije, inspektor kriminalističke policije pokušao je da uhapsi B.B. (49).

Posle neuspelog pokušaja da pobegne, osuđenik je napao inspektora i pokušao da mu otme pištolj. Tom prilikom, ispaljen je hitac koji je pogodio B. B.

Pucnjava se odigrala oko 11.30 sati Ulici Pavla Papa kod broja 27.

Ranjenik je prevezen u Klinički centar Vojvodine, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja, navodi se u saopštenju novosadske Policijske uprave.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter