Izvor: kurir.rs
03.07.2023 u 17:57
0

OBISTINILE SE CRNE SUMNJE: Alasi primetili telo, pa pozvali policiju

Poznat identitet utopljenika iz Tise

Poznat je identitet muške osobe koja je iz Tise izvađena kod štranda u Adi.

Čim je u petak kasno popodne pronađeno NN telo u reci, posumnjalo se da to može da ima veze sa nestankom Benjamina T. (30) iz Martonoša. Njemu se svaki trag izgubio prošlog utorka, na obali Tise u Martonošu:

– Identifikovan je na osnovu odeće u kojoj je bila i njegova lična karta. Da se utopio pokala je obdukcija obavljena u novosadskom Institutu za sudsku medicinu – rečeno je u nadležnom tužilaštvu u Senti. Predsednik Saveta MZ Martonoš, Gergelj Horvat, potvrđuje da se Benjaminu T. svaki trag izgubio prošlog utorka uveče:

– Na obali je pronađen njegov bicikl, pa je usledila velika potraga. U okolini Martonoša, pregledano je oko 40 hektara šume kraj Tise, ali od Benjamina nije bilo ni traga ni glasa. Pored meštana i vatrogasaca iz Martonoša, mladića su tražili i radnici firme njegovog oca. Nekoliko dana kasnije, na žalost, u naše selo je stigla strašna vest – kazao je Gergelj.

PRVOSTEPENA PRESUDA: Burki sedam godina zatvora

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter