Izvor:
10.09.2019 u 20:02
0

UŽAS: Šestogodišnji dečak pronađen u šahtu!

Šestogodišnji dečak Petar Duletić, koji je nestao danas u prepodnevnim satima u Budvi, pronađen je večeras u šahtu kod restorana "Pjaca" u hotelu Slovenska plaža.

Dečak je išao kroz cevi ispod zemlje i prešao je više stotina metara. Neko je od ljudi koji su tragali za njim čuo dečiji plač koji je dolazio ispod zemlje i građani i vatrogasci su redom podizali šahtove dok ga nisu našli.

Iz cevi ga je izvukao Dragan Čupić, pripadnik službe Zaštite i spašavanja uz pomoć nekoliko građana. Dečak je zdrav, ali je ipak odveden u Dom zdravlja na pregled.

Petar je nestao danas prepodne u Budvi kod Zelenog gaja. Osim policije i vatrogasaca za Petrom su tragali i građani Budve.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter