Izvor: novosti.rs
27.11.2023 u 09:59
0

UŽIVANJE IZA REŠETAKA: Ovako su Mirijevski makroi prekratili robiju

Spojili lepo i korisno. Mirijevski makro Zoran Nikolić (46) zvani Versaće, koji je poznat po tome što je od radnika „Gradske čistoće“ do zatvora stigao „versaće“ stepenicama, našao je način da sebi olakša zatvorske dane. On i njegova supruga Marina Radosavljević (42) su polnim odnosima prekratili robiju!

Njih dvoje su odavno odslužili robije na koje su bili osuđeni zbog podvođenja devojke na prostituciju, ali su upamćeni po tome što su se čak i iza rešetaka brzo snašli. Kako saznaju mediji, njih dvoje su tokom boravka u zatvoru bili na rastojanju od svega šest kilometara što im je olakšalo kontakt.

– Marina je bila u ženskom zatvoru u Požarevcu, koji se nalazi nedaleko od autobuske stanice i centra grada. Njen muž Zoran je boravio u KPZ „Zabela“, u naselju Zabela, na šestom kilometru od Požarevca, s desne strane regionalnog puta Požarevac – Dubravica. Počeli su da se dopisuju čim su stigli iza rešetaka i tako su non-stop bili upućeni jedno na drugo. Od trenutka hapšenja, u maju 2019. godine, bilo je poznato da su vanbračni supružnici zbog čega su odmah po dolasku u zatvor tražili da im dozvole bračne posete – navodi naš izvor blizak požarevačkom zatvoru.

– Obično iz muškog idu u ženski zatvor u takozvane ljubavne posete, ali je moguće i obrnuto. Kada osuđenik piše molbu upravi da mu odobre bračnu posetu od tri sata i kada za to dobije dozvolu, potrebno je samo da se obezbedi prevoz. Tako je Nikolić u pratnji stražara zatvorskom maricom odlazio kod Marine. Provodili su tri sata u takozvanoj ljubavnoj sobi, a troškovi prevoza su bili jedini izdatak koji je morao da podmiri. Bio je u obavezi da plati gorivo za transport od jednog do drugog zatvora, što iznosi oko 700 dinara – otkriva izvor i dodaje u šali da je za Nikolića to bila prava sitnica jer je kao makro podvodio Beograđanku (19) za 100 evra po satu.

NIJE BIO „OBIČAN“ IGRAČ: Saznajte dosad nepoznate detalje o ubijenom navijaču

Zoran Nikolić je uhapšen jer je sa svojom porodicom terao devojke da se prostituišu na ulici i da im dnevno donose minimum 150 evra. Pre nego što se upustio u ovaj „biznis“, radio je u „Gradskoj čistoći“, ali je napustio državni posao i okrenuo se raskošnom životu i građenju vile u Ulici Mihaila Bulgakova 58 po ugledu na bastion zemunskog klana, koju je na Fejsbuku nazivao „Šilerova 2“.

Svakodnevno je na svom Fejsbuk profilu kačio fotografije kako teku radovi na njegovoj vili, navodeći: „Moj život je inat onima koji me mrze“,  dok su se njegovi prijatelji tome divili i nazivali ga laskavim nadimkom Zoran Versaće. U komentarima na svom Fejsbuku je pisao: „Dole ulaz tri i po metra, a gore dva i po metra, buraz Šilerova, ha ha“. Podovi i stepenište u ovoj vili su prekriveni mermernim pločicama „versaće“, dok su spavaće sobe uređene po uzoru na kupleraj sa ljubičastim zidovima i prigušenim neonskim svetlom. Najbizarniji detalj u ovoj kući bluda i razvrata je mnoštvo ikona koje su zakačene po zidovima. U garaži su im bili parkirani skupi automobili, a po zidovima su držali i portrete članova porodice.

U Mirijevu zidao Šilerovu 2

Spoljašnjost Nikolićeve kuće nije odavala utisak da se u njoj krije luksuz koji je obelodanjen kada je MUP objavio snimak hapšenja ove porodice. Podovi i stepenište u ovoj vili su prekriveni mermernim „versaće“ pločicama, a oznaka ovog dizajnera nalazi se na svim podovima i stepenicama kuće. Spavaće sobe uređene su po uzoru na kupleraj, pa ljubičaste zidove obasjavaju prigušena neonska svetla.

Zoran je govorio da zida „Šilerovu 2“ jer je bio fasciniran vilom u Šilerovoj koju su vođe zemunskog klana Dušan Spasojević i Mile Luković Kum počeli da grade na placu vrednom preko milion evra. Zidanje luksuznog zdanja počelo je posle bombardovanja i na njemu je radilo oko sto radnika, a prema nezvaničnim procenama koštalo je oko osam miliona evra.

Publika tokom glavnog pretresa u sudnici skandirala „Mi smo Cigani“

Zanimljivo je da je 23. septembra 2020. godine, tokom suđenja ovom bračnom paru, između Borivoja Borovića, branioca Zorana Nikolića, i sudije Aleksandra Trešnjeva izbila prepirka jer je advokat svoje klijente nazvao „Ciganima“!

– U jednom trenutku sam rekao da su i Cigani ljudi, na šta me je sudija upozorio da ne prelazim granicu i da ovu nacionalnu manjinu nazivam Romima. Rekao sam mu da ja moje prijatelje zovem Cigani i da se oni zbog toga ne ljute! Pitao sam prisutne u sudnici da li je to tačno, posle čega je nastala graja! Njih dvadesetak je uglas povikalo: „Da, da! Mi smo Cigani! Volimo da nas naš drug Bora zove Cigani!“ – ispričao je Borović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter