Izvor:
16.09.2017 u 22:12
0

(UZNEMIRUJUĆI SNIMCI) NEREDI NA PROTESTU DVERI: Obradovićevi batinaši brutalno napali novinarke! (VIDEO)

Batinaši ledera Dveri Boška Obradovića nisu mogli da otrpe Gocina novinarska pitanja, pa su u svom besu i nemoći fizički nasrnuli na nju, a nekoliko minuta kasnije i na njenu koleginicu Maru Dragović.

Jedan od Boškićevih "muškarčina" je čak pesnicom udario u glavu Gordanu Uzelac, koja je barem 30 centimetra niža i 30 kilograma lakša od njega. Ona je bukvalno nokautirana i u šoku zbog čega joj Hitna pomoć trenutno ukazuje pomoć.

Kako saznajemo D.B. iz Lučana je udario Gordanu Uzelac, nakon čega ga je policija privela.

Na snimku koji je ispred vas možete videti kako aktivista Dveri u punom zaletu kreće da nogom nokautira novinarku Maru Dragović, koja je uspela da izbegne taj udarac.

Znatno lošije je prošla Gordana Uzelac, poznata voditeljka i reporterka Pink televizije kojoj je neopaženo, sa strane prišao demonstrant i pesnicom je udario u glavu.

Informer
Foto: Tv Pink/Prontskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter