Izvor: Novosti
07.04.2024 u 16:01
1

„VELIKI ŠOK ZA MAJKU, KAO DA IH JE NEKO PROKLEO“: Meštani Zlota o smrti brata osumnjičenog za ubistvo Danke 

Posle vesti da je Dalibor Dragijević (40), brat Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), preminuo rano jutros u PU Bor, komšije u selu Zlot su u šoku zbog svega što se već danima događa.

– U šoku smo zbog svega sto se desilo u ovom selu. Čuli smo da je preminuo. To je tragedija, jadna žena šta ju je sve snašlo – rekle su komšije misleći na Dejanovu majku.

Komšinica, koja je poznavala preminulog, rekla je da ga se seća kao dobrog momka.– Ovo je greota, ne daj Bože nikome, žalosno je za svakog roditelja ovako nešto. Ja sam stara i ne izlazim mnogo, ali ne želim da gledam ovako nešto. Bili su dobri momci koliko ja znam – rekla je komšinica.

– Veliki je šok za njegovu majku, kao da ih je neko prokleo – dodao je drugi komšija.

Nekoliko njih je otišlo da majci izjavi saučešće i odneli su joj kafu.

UMRO PRIVEDENI BRAT DANKINOG UBICE: Pozlilo mu, policajci i lekari munjevito reagovali, veruje se da je OVO uzrok smrti

Dalibor i njegov otac trebalo je danas da budu saslušani u Tužilaštvu, a pre isticanja mere zadržavanja.
Podsetimo, nešto posle 12 časova pred kuću osumnjičenog Dejana Dragijevića u Zlotu, u kojoj je ostala samo njegova majka, stigla je ekipa Hitne pomoći i inspektori. Iako je prva informacija bila da je Hitna stigla jer je ženi pozlilo, veruje se da su lekarske ekipe dežurale u trenutku kada su joj saopštavali da joj je mlađi sin preminuo tokom jutra.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„VELIKI ŠOK ZA MAJKU, KAO DA IH JE NEKO PROKLEO“: Meštani Zlota o smrti brata osumnjičenog za ubistvo Danke ”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter