Izvor: BLIC.RS
13.09.2023 u 14:47
0

VIKNUO JE „MAMA“, A ONDA VIŠE NIJE DAVAO ZNAKE ŽIVOTA: Ovo je dečak (1) iz Srbije koji je nastradao u Italiji (FOTO)

I dalje traje istraga smrti dečaka Bilala Kurtesi iz porodice poreklom iz Srbije.

Podsetimo, dete staro godinu i po dana je nađeno na ulici u Portogruaru sa teškom povredom glave, nakon čega je umrlo.

– Mali je viknuo „Mama!“ a onda više nije plakao. Moja nećaka ga je podigla i krvario je iz glave i nosa. Onda smo ga uveli u kuću i ja sam mu isprala lice svežom vodom. Ali nije reagovao… – rekla je Đulizar Kurtesi, baka jednoipogodišnje bebe Bilala.

Bilalova majka je samostalno stigla do bolnice u Portogruaru i sa sinom u naručju u Hitnoj pomoći zatražila pomoć jer dete više nije davalo znake života. Kada su ga lekari pregledali imao je zastoj srca. Imao je povredu glave na potiljku i više nije reagovao.

Neprekidne manevre reanimacije odmah su sproveli lekari, koji su na sve načine pokušavali da dete malog Bilala K. održe u životu, nastavljajući da ga masiraju više od sat vremena. Ali ništa se nije moglo učiniti.

Nakon što su konstatovali smrt dečaka, iz porodice srpskog porekla sa prebivalištem u zaseoku Macolada u Portogruaru, lekari su ponovo razgovarali sa majkom kako bi se preciznije informisali o činjenici i razlozima te traume glave.

U početku se činilo da se radi o kućnoj nesreći, poput pada sa visine ili slučajnog udarca.

MONSTRUM! MLADIĆ (23) OBLJUBIO BRATOVLJEVU ĆERKICU (10)

Međutim, onda je slika postala jasnija i pokazala se kompatibilnost teškog stanja deteta, koje je dovelo do njegove smrti, sa saobraćajnom nesrećom, piše Korijere dela Sera.

Dečaka je verovatno udario automobil u pokretu (ne zna se ko ga je vozio) dok je bio ispred svoje kuće.

Ne u kući već u neposrednoj blizini. Lekar, Antonelo Ćirneli, bio je prisutan u bolnici radi zdravstvenih pregleda i, u nedostatku koherentnih i preciznih indikacija, odlučio je da odmah izvrši kompletno skeniranje tela. Obdukcija će biti obavljena u narednih nekoliko dana po javljanju tužilaštvu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter