Izvor:
07.11.2019 u 12:53
0

ZADAVLJENA TOKOM SEKSA: Ova devojka je pronađena MRTVA kod dečka kog je upoznala preko TINDERA! ŠOKIRAĆETE SE KADA ČUJETE ČIJA JE TO ĆERKA! (FOTO)

Počelo je suđenje u slučaju ubistva koji je zaprepastio čitav svet, kada je Britanka Grejs Milan ubijena na Novom Zelandu. Tužilac tvrdi da je optuženi namerno ubio Britanku u toku seksa, a ubrzo potom otišao na sastanak sa drugom devojkom. Poroti su prikazani i snimci bezbednosnih kamera i policijske fotografije sa mesta zločina.

Milan je zadavljena na smrt u toku seksa, dan pre svog 22. rođendana, a za ubistvo je optužen momak koga je upoznala preko Tindera. Ona je najpre proglašena nestalom u Oklandu prošle godine, kasnije je pronađena mrtva, a njeno telo je bilo nagurano u kofer koji je zatim zakopan u grmlju izvan grada

– Samo dvoje ljudi zna šta se dogodilo u toj sobi. Jedno od njih ne može da nam kaže, a drugi nije rekao istinu o onome što se dogodilo – rekao je tužilac Robin MekKobri.

Milan, iz Vikforda u Eseksu, umrla je u noći između prvog i drugog decembra pre 22. rođendana. Bila je na putovanju po svetu, a u novembru je stgla u Okland.

Optuženi muškarac, star 27 godina, čije ime ne može da bude objavljeno, suočava se sa suđenjem za će verovatno trajati najmanje četiri nedelje. On se izjasnio da nevinim po optužbi. Roditelji nastradale devojke Dejvid i Džilijan Milan bili su među onima koji su sedeli u prepunoj javnoj galeriji na početku suđenja u sredu.

Detalji njene smrti prvi put su obelodanjeni javno, kada je MekKobri rekao je poroti da je mlada žena umrla usled gušenja.

– Molila me da je davim.

Tužilac je rekao da je to davljenje bilo konstantno i pod stalnim pritiskom i doveo u pitanje zašto neko, ko je bio deo konsenzualnog seksualnog čina i ko je navodno tako nešto slučajno uradio, nije pokušao da oživi svog partnera ili pozvao hitne službe.

Optuženi je prvobitno rekao policiji da su se on i Milan razišli nakon pića, rekao je tužilac. Međutim, u kasnijem intervjuu rekao je da su otišli ​​u njegov stan na seks, koji je "postao nasilan" i rekao da ga je ona molila da je davi.

Nakon ubistva zakazao novi sastanak preko Tindera

Rekao je policiji da se sam tuširao nakon seksa sa Milan, a kasnije je otišao u krevet misleći da je ona napustila njegov stan. Policiji je rekao da je pronašao njeno telo na podu kada se probudio.

Nema spora da je Milan umrla u stanu optuženog čoveka, a odbrana tvrdi da je ona slučajno nastradala. Jedan od advokata optuženog Ian Bruki rekao je da je njena smrt nesreća koja se dogodila „tokom savršenog običnog seksualnog susreta mladog para koji se sreo na Tinderu“.

Izvor: blic.rs
Foto: printscreen/ blic/ alo.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter