Izvor: INFORMER
08.02.2024 u 08:41
0

ZAHTEV ZA OBDUKCIJU BEBE IZ PARAĆINA: Utvrđuje se ovo

Četvoromesečna beba muškog pola, koja je 29. januara oko 22 sata u Paraćinu pala sticajem nesrećnih okolnosti sa prvog sprata zgrade u podrum, preminula je u Beogradu u Univerzitetskoj dečjoj klinici.

Lekari u Tiršovoj i pored nadljudskih napora nisu uspeli da se izbore za život dečačića, koji je u tu bolnicu prebačen odmah nakon pada iz Opšte bolnice u Paraćinu.

Naložena je obdukcija, nakon čega će se znati koje je sve povrede beba imala i tačan uzrok smrti.

Podsetimo, stravičan događaj koji je po drugi put unesrećio porodicu Đ., raseljenu davno sa Kosova, dogodio se u prisustvu roditelja preminule bebe, kada je njen deda po ocu, Momčilo Đ, izneo bebu sa nosiljkom iz automobila i krenu stepeništem ka stanu u kom su živeli u jednoj od zgrada u paraćinskom naselju Jagodnjak.

 

ŽENA NA PEŠAČKOM OBORILA DEVOJČICU U RUMI: Osumnjičena se tereti za 2 krivična dela

Želeći da bebi namesti ćebence koje joj je pokrilo lice, deda je nosiljku za trenutak prislonio na gelender,nakon čega je beba ispala i završila u podrumu zgrade, proletevši kroz prolaz između stepeništa.

Ova stravična tregedija podsetila je na još jedan užas koji je doživela ista porodica pre 14 godina u iznajmljenoj kući u Glavici, gde su tada živeli. Otac upravo preminule bebe izgubio je u požaru brata i sestru, blizance koji su tada imali samo tri godine.

On je tada imao 11 godina i nalazio se u drugom delu kuće, pa je izbegao tragediju i ostao nepovređen.

– Kao da se ta porodica kamenjem na boga gađala – bio je komentar jednog od komšija nakon što je čuo da je nesrećna beba preminula.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter