Izvor: blic.rs
12.12.2023 u 10:40
0

JEZIV SNIMAK: Ovako je potonuo splav u Smederevu (VIDEO)

Jezivi snimci splava koji tone u Smederevu na Dunavskom Keju, pojavili su se sinoć na društvenim mrežama, a kako se nezvanično saznaje, sumnja se da je sinoć pukao jedan od pontona na strani ka obali usled čega je došlo do naginjanja splava.

Prema našim nezvaničnim informacijama, voda navodno nije ušla u unutrašnjost objekta i povređenih nema.

Podsetimo, jezivi snimci splava koji tone u Smederevu na Dunavskom Keju, pojavili su se sinoć na društvenim mrežama. Na njima se vidi kako gosti u panici beže na obalu, dok voda iz minuta u minut sve više nadire u splav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na snimku se čuju uspaničeni gosti kako vrište, dok pokušavaju preko mosta da dođu do obale.

Na drugom snimku vidi se desetina ljudi koji su na vreme uspeli da dođu do šetališta, dok još nekoliko osoba pokušava da izađe sa splava koji je „do pola“ potonuo u Dunav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ono što je šokirale mnoge korisnike društvenih mreža je upravo informacija da večeras bilo svečano otvaranje ovog splava, a nakon samo nekoliko sati on je počeo da tone.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter