Izvor: 24sedam.rs
27.01.2024 u 17:20
0

ZELENAŠI UBILI SINA VLASNIKA MENJAČNICE: Motiv iznuda novca

Otac ubijenog Đorđa Stojanovića rekao je da je motiv zločina novac koji su iznuđivali kamatari Pele, Drda i Bucko

Ubistvo Đorda Stojanovića (33), sina vlasnika jedne od najuspešnijih niških menjačniča „Cekin“, ostalo je nerasvetljeno punih 11 godina.

Istragu ubistva Stojanovića, kojem je 27. januara 2013. godine postavljena eksplozivna naprava ispod automobila „fijat punto“ u 7 sati ujutru u Knjaževackoj ulici u centru Niša, pratile su čudne okolnosti. Otac žrtve Zvonko Stojanović i sam je isticao da je nezadovoljan načinom na koji se vodi istraga.

OTAC PEDOFIL, SLAO SNIMKE ODNOSA: Snimao se sa rođenom ćerkom

O silini eksplozije svedoči i podatak da je uništena prodavnica obuće u blizini i da su oštećeni stanovi na sva četiri sprata obližnje zgrade, kao i nekoliko parkiranih automobila. Takva eksplozija je delo profesionalca.

Zvonko Stojanović, otac ubijenog Đorđa, rekao je tada da je motiv ubistva novac koji su od Đorđa iznuđivali kamatari po nadimcima Pele, Drda i Bucko!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter